a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Tilbygning til hus

Er pladsen blevet trang eller går I med en drøm om et nyt badeværelse? Så er en tilbygning til huset den rette løsning og samtidig en god investering, hvis huset senere skal sælges.

TILBYGNING TIL HUS I NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN

Går du med planer om en tilbygning til huset fordi familien har fået vokseværk eller kniber det bare generelt med pladsen? Rigtig mange husejere vælger i stedet for at købe ny bolig, at få lavet en til- eller udbygning til deres bolig. På den måde kan der skabes mere plads til f.eks. en garage, børneværelse, hobbyrum, kontor, måske et ekstra badeværelse eller endnu bedre en indendørs swimmingpool.

En tilbygning er også meget mere end bare at tilføje ekstra kvadratmeter. Udover at det er en vanvittig god investering når huset engang skal sælges, så får du faktisk ofte mere lys og et bedre indeklima. Murermester Lars Stocklund tilbyder at hjælpe dig med at bygge til, uanset hvilken type hus du har. Vi kører ud i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland samt København.

Vi bygger også helt nye boliger og kan varetage hele entreprisen og kalde andre håndværksmæssige ressourcer ind.

TRÆK LYSET IND I DIN BOLIG

I de fleste tilfælde vælger mange at få lavet en tilbygning eller ombygning for at give huset et mere moderne look og åbne eksisterende rum op. I årenes løb er det næsten blevet en selvfølge, at indrette sit hus med et større lysindfald og store åbne rum for at få mere plads, finde ro og lade op i disse stressede tider.

Har du allerede besluttet dig og valgt at få lavet en tilbygning, så er det vigtigt at du også tænker helheden med. Den nye tilbygning vil med større vinduespartier eller ovenlysvinduer lyse huset op på en anden måde, men hvad med dine eksisterende rum? I mange tilfælde ender disse med at skille sig for meget ud, eller blive gennemgangsrum. Derfor er det en god idé f.eks. at lave en ombygning af de øvrige rum i forbindelse med tilbygningen.

VÆLG ET ERFARENT MURERFIRMA

Hos Murermester Lars Stocklund har vi langt over 10 års erfaring med tilbygninger og ombygninger. Vi har en bred faglighed og rigtig mange gode idéer som du kan trække på. Vi sikrer at din tilbygning ikke bare bliver flot, men opfylder alle krav til et moderne og funktionelt hjem. Med fast base i Helsinge og Hillerød, dækker vi hele Nordsjælland samt København.

SKAL VI GIVE DIG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD?

Ønsker du et godt tilbud på opførelsen af din nye tilbygning, står vi til rådighed for at hjælpe dig, så dine tanker og drømme kan realiseres. Vi tilbyder altid favorable priser, der er til at forstå. Vi ser frem til at høre om dine ønsker og tanker. Vi har altid gode idéer og input, hvis du ønsker en professionel vurdering.​​

I mange tilfælde er vi nødt til at komme forbi dig, for at kunne udregne den nøjagtige pris. Her kigger vi sammen på projektet og drøfter dine idéer og tanker. Vi måler også op og undersøger en række af de ting, der skal være styr på. Vi kommer helst i den normale arbejdstid, men i modsætning til mange af vores konkurrenter kommer vi også gerne uden for arbejdstiden, hvis det passer bedre ind i dit program.

Kontakt os for at få et tilbud på telefon 27 11 94 05 eller send os en e-mail, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kontakt os og hør nærmere

"Vi benyttede Stocklund til vores nye tilbygning og det fortryder vi ikke et øjeblik. Der var styr på sagerne lige fra start af og Lars kom flere gange med fine inputs."

Lise & Jan Krogh
Allerød, Nordsjælland