a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Tilbygning i Nordsjælland

Har dine behov ændret sig, kan en tilbygning ofte løse pladsproblemerne

Tilbygning i højeste kvalitet

Bliver pladsen for trang, vælger mange husejere at få lavet en tilbygning i stedet for at købe et nyt hus.
Det kan i langt de fleste tilfælde bedre betale sig at få lavet en tilbygning.
En af fordelene ved at vælge denne løsning, er at man selv er med til at bestemme hvordan den skal se ud. Dermed kommer tilbygningen til at opfylde alle de krav og ønsker man måtte have.

Eksperter i tilbygninger

Som erfarent murerfirma, tager vi kvaliteten af vores arbejde seriøst. Du kan derfor forvente at din tilbygning opfylder samtlige krav for bygningskonstruktion.

Når vi står for din tilbygning, kan du regne med at det bliver udført efter alle foreskrifter. Vi tager gerne hele entreprisen på projektet, og garanterer naturligvis at alle installationer er udført af autoriserede specialister.

Det er vigtigt for os at vi er helt enige om hvordan det endelige projekt forventes at se ud. Derfor bruger vi energi på en god dialog, særligt i starten af projektet, så vi er sikre på at vi ikke skal bruge unødig tid og ressourcer på fejlretninger.
På denne måde sikrer vi at du bliver så tilfreds som overhovedet muligt med det endelige projekt.

Kontakt os for en dialog om dit byggeprojekt

Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du stadig er i overvejelsesfasen, eller allerede har besluttet dig for din tilbygning i Nordsjælland.
Vi hjælper dig videre med projektet, og sørger for at du er informeret om de forskellige faser i det kommende byggeprojekt.
Kontakt os på telefon: 27 11 94 05 for en god dialog om din nye tilbygning.