a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Om Stocklund

Vi er et murerfirma med store visioner. Når vi går på arbejde, er det altid med ét formål: At sikre din tilfredshed! Det er ikke for sjov, når vi siger, at vi løser enhver opgave til perfektion.

VI BYGGER PÅ TILLID & KVALITET

Hos murermester Stocklund er vi et ungt murerfirma med langt over 10 års erfaring fra branchen. Vi tilbyder alt i murerarbejde til både private og erhverv i både Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland såvel som København. Vi sætter en ære i kvalitet, den gode dialog med kunderne og vores faglige stolthed.

Ved et samarbejde med os, får du en erfaren murervirksomhed der har en filosofi om at kommunikation er det halve arbejde. Vi går op i de mindste detaljer og udfører alt til perfektion. Vi lever af glade og tilfredse kunder, der sætter pris på vores murerarbejde og gode humør. Derfor kan du forvente et murerfirma, der virkelig leverer varen – og vi kører ikke før du er fuldt tilfreds!

Søger du en murer til dit byggeprojekt i Helsinge, Hillerød eller resten af Nordsjælland, så kontakt Murermester Stocklund.

LAD OS TALE OM DIT BYGGEPROJEKT

Med os som murer i dit næste byggeprojekt, får du rådgivning, planlægning og udførsel i højeste kvalitet. Vi går op i detaljer og kvalitet. Derfor kommer vi altid ud og syner opgaven, før vi giver dig et tilbud.

Vi sætter en ære i at levere branchens bedste kvalitet og en sublim service til alle vores kunder. Vi kører dagligt ud fra Helsinge og Hillerød og står for entrepriser og mureropgaver i hele Nordsjælland og København. Har du nogle spørgsmål til dit byggeprojekt, så kommer vi meget gerne forbi for at drøfte hvad vi kan tilbyde dig.

RING PÅ 27 11 94 05