a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Om Stocklund

Vi er et murerfirma med store visioner. Når vi går på arbejde, er det altid med ét formål: At sikre din tilfredshed! Det er ikke for sjov, når vi siger, at vi løser enhver opgave til perfektion.

VI BYGGER PÅ TILLID & KVALITET

Hos murermester Stocklund er vi et ungt murerfirma med langt over 10 års erfaring fra branchen. Vi tilbyder alt i murerarbejde til både private og erhverv i både Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland såvel som København. Vi sætter en ære i kvalitet, den gode dialog med kunderne og vores faglige stolthed.

Ved et samarbejde med os, får du en erfaren murervirksomhed der har en filosofi om at kommunikation er det halve arbejde. Vi går op i de mindste detaljer og udfører alt til perfektion. Vi lever af glade og tilfredse kunder, der sætter pris på vores murerarbejde og gode humør. Derfor kan du forvente et murerfirma, der virkelig leverer varen – og vi kører ikke før du er fuldt tilfreds!

Murer Stocklund bygger på tillid og kvalitet - Murer i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland samt København.

MØD MURERNE

Vi synes selv, vi er verdens bedste murere. Og det vil du også finde ud af, for vi går ind for en tæt dialog mellem kunde og murer. Mød sjakket her.

mkd-team-image

Lars Stocklund

Murermester & flisemurer

Lars har været selvstændig i mange år, og altid været bevidst om at hans arbejde skal være over godt nok. Indgår man en aftale med Lars, kan man være sikker på at man får kvalitet til fair priser.

mkd-team-image

Mikael Larcombe Nielsen

Murersvend & flisemurer

Mikael har mere end 10 års erfaring som murer og sætter en ære i, altid at levere det bedste resultat. Mikael er super detalje orienteret og har altid mange gode ideer, hvis du selv er gået i stå.

LAD OS TALE OM DIT BYGGEPROJEKT

Med os som murer i dit næste byggeprojekt, får du rådgivning, planlægning og udførsel i højeste kvalitet. Vi går op i detaljer og kvalitet. Derfor kommer vi altid ud og syner opgaven, før vi giver dig et tilbud.

Vi sætter en ære i at levere branchens bedste kvalitet og en sublim service til alle vores kunder. Vi kører dagligt ud fra Helsinge og Hillerød og står for entrepriser og mureropgaver i hele Nordsjælland og København. Har du nogle spørgsmål til dit byggeprojekt, så kommer vi meget gerne forbi for at drøfte hvad vi kan tilbyde dig.

RING PÅ 27 11 94 05
Søger du en murer til dit byggeprojekt i Helsinge, Hillerød eller resten af Nordsjælland, så kontakt Murermester Stocklund.