a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Nyt badeværelse i Nordsjælland

Trænger du til et nyt badeværelse? Så er du kommet til det hele rigtige sted.

Nyt badeværelse efter dine behov

Står du og skal have bygget et nyt badeværelse i Nordsjælland, er vi et godt bud på en solid samarbejdspartner. Med mere end 10 års erfaring inden for murerfaget har vi efterhånden bygget en stor del nye badeværelser, med en masse glade kunder til følge.
Det er vigtigt for os at du som kunde bliver fuldstændig tilfreds med det endelige resultat. Derfor prioriterer vi den gode dialog lige fra første kontakt. På denne måde sikrer vi os at dit badeværelse bliver lige præcis som du gerne vil have det. En sideeffekt af dette er at dit badeværelse bliver færdigt på rekordtid, da der ikke skal bruges tid på fejlrettelser på grund af misforståelser og fejlkommunikation.

Kvalitets flisearbejde på nyt badeværelse

Vi går op i at levere et kvalitetsprodukt, når du betror os opgaven med at bygge nyt badeværelse. Derfor går vi særligt op i at flisearbejdet er udført efter alle kunstens regler.
I det hele taget har vi bred erfaring med alle aspekter inden for badeværelses renovering og opførelse.

Det skal være så nemt for dig at få nyt badeværelse som muligt. Derfor tager vi gerne hovedentreprisen med koordinering af alle eksterne håndværkere, og står naturligvis inden for kvaliteten af deres arbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi kan hjælpe dig med nyt badeværelse, hvad enten du allerede har en færdig idé til hvordan det skal se ud, eller har brug for inspiration til dit fremtidige badeværelse.
Kontakt os på telefon: 27 11 94 05 og lad os tage en snak om hvordan vi bedst muligt opfylder dine badeværelses drømme.