a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Nyt badeværelse

Renovering eller etablering af badeværelser er en af vores spidskompetencer. Har du en færdig ide eller ønsker du inspiration til et nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Overvejer du nyt badeværelse eller renovering af det gamle?

Badeværelset er i dag blevet et af vores vigtigste rum i huset og det sted, hvor vi alle bruger meget tid i løbet af døgnet. Mange er gået væk fra det moderne design og bevæger sig længere hen mod løsninger der indebærer enkelthed med fokus på, at gøre badeværelset mere komfortabelt og bekvemt – selvfølgelig skal det stadig være en oplevelse at se på og noget vi stolt kan vise frem til gæster. Derfor er investeringen i et nyt og lækkert badeværelse, som du har fornøjelsen af at nyde samtidig med at det øger værdien betragteligt af dit hus eller lejlighed.

Måske har du allerede gået med en masse tanker og idéer for, hvordan dit kommende badeværelse skal se ud? Skal det være enkelt, i en speciel stil eller noget helt tredje? Måske har du fundet kreativiteten og inspirationen fra et boligmagasin, indretningsbøger, en udstilling i en butik eller også har du snakket med nogen bekendte?

Indretning og planlægning af et nyt badeværelse er klart det sjoveste, men også den sværeste proces for mange. Der findes så evigt mange forskellige materialer, mærker m.m. som du skal tage stilling til. Det er samtidig vigtigt for dig, at det bliver super personligt, unikt, smukt og ikke mindst funktionelt. Derfor kan en professionel fagmand med knowhow og erfaring være en rigtig god ide.

Få kompetent rådgivning til nyt badeværelse

Det der gør et badeværelse så komplekst at renovere er, at man oftest skal have alle faggrupper ind over på oftest ganske få kvadratmeter. Derudover er man afhængig af bl.a. tørretider og forskellige processer der gør, at rummet ikke må betrædes i specifikke tidsrum. Når et badeværelse renoveres eller opbygges, er det samtidig et af de rum som kræver den største grundighed. Det er her god kvalitet og valg af den rigtige murer, virkelig betaler sig, og hvor vores erfaring med badeværelser viser os, at tid og perfektionisme er lig med det bedste slutprodukt.

Hos Murermester Lars Stocklund gør vi mere end blot at realiserer dine idéer og drømme – vi rådgiver også om de vigtige detaljer og muligheder. Oftest ender vi også ud med at foreslå en mulighed, som du ikke selv havde tænkt på, men som bare gør din idé endnu bedre. Lad os hjælpe dig med at lave det helt perfekt badeværelse. Du skal jo helst have et badeværelse, som du også er glad for om 5, 10 og 20 år!

Skal vi give dig et gratis uforpligtende tilbud?

Et badeværelse skal holde i mange år, derfor skal det også laves på den rigtige måde. Ønsker du et godt tilbud på renovering eller etablering af nyt badeværelse, står vi til rådighed for at hjælpe dig, så dine tanker og drømme kan realiseres. Vi tilbyder altid favorable priser, der er til at forstå. Vi ser frem til at høre om dine ønsker og tanker samt hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Vi har altid gode idéer og input, hvis du ønsker en professionel vurdering.​​

I mange tilfælde er vi nødt til at komme forbi dig, for at kunne udregne den nøjagtige pris. Her kigger vi sammen på dit nuværende badeværelse og drøfter dine idéer og tanker. Vi måler også op og undersøger en række af de ting, der skal være styr på. Vi kommer helst i den normale arbejdstid, men i modsætning til mange af vores konkurrenter kommer vi også gerne uden for arbejdstiden, hvis det passer bedre ind i dit program.

Kontakt os for at få et tilbud på telefon 27 11 94 05 eller send os en e-mail, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kontakt os og hør nærmere

TIDLIGERE BADEVÆRELSER VI HAR LAVET

"Vi fik lavet nyt badeværelse af Stocklund - et fantastisk resultat som vi er meget glade for og nyder hver eneste dag. En varm anbefaling herfra."

Lisbeth & Jørgen
Helsinge, Nordsjælland

"Lars kom med super mange brugbare ideer som gjorde hele projekt nyt badeværelse til en sand fornøjelse. Jeg nyder hver dag mit nye badeværelse. Tak Lars"

Lea Petersen
Slangerup, Nordsjælland

"Vi fik renoveret vores gamle badeværelse og toilet med hjælp fra Stocklund. Processen var fantastisk og vi blev endda færdige før tid. Tak til Stocklund"

Knud & Tove Larsen
Lyngby, Storkøbenhavn