a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Murer i Nordsjælland

Vi tager mureropgaver i hele Nordsjælland, og er altid friske på en snak om dit næste byggeprojekt

Murer med høj faglig stolthed

Hos os finder du en murer med store visioner. Her går vi både op i at arbejdet er udført efter alle forskrifter, og at du som kunde er glad og tilfreds med det udførte arbejde.
Vores faglighed som murer betyder meget for os, hvilket sikrer at det de opgaver vi løser altid er udført professionelt, og med højest mulige kvalitet.Vi kan hjælpe, uanset hvilken murer opgave der er tale om, stor som lille. Vores erfaring som murerfirma spænder bredt, og vi har særligt stået for mange af følgende opgaver:

Sagt med andre ord, har du planer om renovering af din bolig, er du kommet til den helt rigtige murer.

Lokal murer med fokus på kvalitet og finish

Der er intet så utilfredsstillende som håndværk udført uden tanke på udseendet. En opgave kan sagtens være udført teknisk korrekt, men lige mangle det sidste afsluttende detaljearbejde, også omtalt som finish. Som murer har vi gjort det til en stor prioritet at afslutte alle opgaver som vi selv ville foretrække det som kunde. Med fokus på detaljen.
Vores kunders tilfredshed betyder meget for os, og vi gør alt vi kan for at imødekomme dine ønsker og behov. Vi ser os selv som serviceminded, og forlader aldrig en opgave før vi har sikret os at du er helt tilfreds med det udførte murerarbejde.

Få en uforpligtende samtale om dit byggeprojekt

Med base i Helsinge dækker vi hele Nordsjælland. Som murer tager vi vores kunder alvorligt, og kigger gerne forbi dig til en rådgivende snak om dit næste byggeprojekt. Kontakt os her via hjemmesiden, eller giv os et kald på telefon: 27 11 94 05. Vi ser frem til at høre fra dig.