a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Klinke- og flisearbejde

Vi er specialister inden for området, hvad enten du skal have anlagt fliser eller klinker i kælderen, bryggerset, badeværelset eller et helt andet sted. Vi udfører både klinke- og flisearbejde inde og ude.

VI LÆGGER KLINKER OG FLISER I NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN

At lægge fliser selv er en kompliceret opgave, som man bør undlade at springe ud i. Vi anbefaler derfor altid at vælge en fagmand til dette, som netop har specialiseret sig i fliselægning. Murermester Lars Stocklund tilbyder lægning af klinker og fliser for både private, virksomheder og boligforeninger. Vi sætter en ære i at udføre et godt og solidt flisearbejde, og med vores ekspertise indenfor fliselægning, kan vi klare alt fra den revnede flise til et helt nyt badeværelse.

Vores flisemurer kan lægge fliser i alle tænkelige materialer, og vi står altid klar med den rette rådgivning, når du skal vælge den ønskede klinke- eller flisetype. Slip for at stå alene med projektet og brug vores knowhow og erfaring med fliselægning. Vi lytter altid til dine ønsker og krav, før vi påbegynder opgaven – alt kan lade sig gøre, når det kommer til fliselægning, så slip endelig fantasien løs.

NYE FLISER I KØKKEN, BAD ELLER BRYGGERS

Når vi snakker fliser eller klinker i køkken, badeværelse og bryggers, kan det være en kunst at vælge de helt rigtige fliser. Dette skyldes typisk, at lægning af disse er et noget mere komplekst murerarbejde, der udføres med henblik på en lang levetid. Derfor er det super vigtigt at vælge fliser eller klinker, som man kan glæde sig over at se på i mange år frem. Som specialiserede flisemurere går vi meget op i at være kreative. Det betyder at vi sigter efter, at få fliserne til at udgøre et design i sig selv samtidig med, at de også passer ind i det omgivende design – både udvendigt og indvendigt.

Som fagmænd på området hjælper vi dig med at indsnævre udvalget af klinke- eller flisetyper, således at dit valg af fliser bliver endnu lettere.

Kontakt os og hør nærmere

TIDLIGERE KLINKE- OG FLISEARBEJDE VI HAR UDFØRT

FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ KLINKE- ELLER FLISEARBEJDE

Har du nogle spørgsmål eller har du en konkret opgave som du ønsker en pris eller gode råd til? Eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor klinke- og flisearbejde? Så ring i dag på telefon 27 11 94 05, udfyld formularen herunder eller send os en e-mail, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  "Vi fik lavet nyt badeværelse af Stocklund - et fantastisk resultat som vi er meget glade for og nyder hver eneste dag. En varm anbefaling herfra."

  Lisbeth & Jørgen
  Helsinge, Nordsjælland

  "Jeg fik lagt nye fliser i mit badeværelse. Lars var super behjælpelig, og arbejdet blev udført til den aftalte tid af servicemindede folk. Kan absolut anbefales."

  Lise-Lotte Petersen
  Kokkedal, Nordsjælland