a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Flisearbejde i Nordsjælland

Vi klarer både indendørs og udendørs flisearbejde

Flisearbejde både ude og inde

Hos Murermester Stocklund er vi specialister i flisearbejde, og vi tager både udendørs- og indendørsopgaver.
Vi udfører alt i flisearbejde, hvad enten det er køkkenet, badeværelset eller udendørsarealerne der trænger til en tur.
Vores base ligger i Helsinge. Herfra dækker vi hele Nordsjælland, og kommer gerne ud til dig for en uforpligtende snak om dit forestående flisearbejde.

Indendørs flisearbejde i køkken, bryggers og på badeværelse

Fliser på væggene er ideelle at shine et rum op med, da de holder til det meste, og derudover fås i adskillige farver og designs.
Har du overtaget en bolig med en del år på bagen, kan det oftest ses på fliserne på badeværelset og i køkkenet. Flisernes design afspejler nemlig tit og ofte den tid, flisearbejdet er udført i. Flisearbejde på badeværelset kan dermed være med til at ændre hele rummets udseende, og give det er moderne look uden at du behøver få renoveret hele badeværelset.

Vi klarer store og små fliseopgaver, og giver gerne tilbud på enten udskiftning af fliser, eller renovering af hele rum.

Håndværk i absolut topkvalitet

Når du får udført flisearbejde hos os, kan du være sikker på at kvaliteten er i top.
Vi gør en dyd ud af at have en god dialog med vores kunder, så det færdige arbejde er helt som ønsket. Dette sparer både os og vores kunder tid, og hjælper til at holde priserne konkurrencedygtige.

Få et uforpligtende tilbud på flisearbejde i dag ved at ringe til os på telefon: 27 11 94 05. Vi ser frem til en god dialog.