a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Facadearbejde

Trænger din facade til et nyt og friskt look? Vi udfører ALT inden for facadearbejde, lige fra mindre opgaver på enkelthuse til store renoveringsopgaver for boligforeninger i Nordsjælland og København.

En smuk facade er en fryd for øjet – og det første, man ser…

Facaden på vores hus eller bygning er det første vi ser, når bilen parkeres i indkørslen. Den er det første alle andre ser når de kigger på huset og den første som du ser når du går ud af hoveddøren. Den er altså umulig at undgå, men samtidig er den helt fantastisk til at give et godt førstehåndsindtryk. Hos Murermester Lars Stocklund, har vi specialiseret os i, at få facaden til at fremstå så klar og flot som muligt.

I dag er det samtidig en nødvendighed, at kigge på de mange forskellige løsninger der findes. Ved enhver facaderenovering er oppudsningsarbejdet et sted, hvor man tænker i energibesparelser. Der er derfor super vigtigt, at man inden arbejdet igangsættes, gør sig nogle grundige overvejelser om hvilken type facadeløsning man ønsker, da den billigste løsning måske ikke kan betale sig på den lange bane og hvis indeklimaet i huset også skal forbedres.

Med over 10 års erfaring inden for murerfaget, kan vi udover en høj faglighed og ekspertise, også tilbyde dig en høj kvalitet af vores arbejde. Vi går rigtig meget op i den gode kontakt til vores kunder. Det betyder at vi altid kommer ud og får en snak med dig og kigger på opgaven. Her kan vi også hjælpe dig med at vælge den rette løsning.

Vi tilbyder følgende former for renovering og facarbejde:

Facaderenovering
En renovering af facaden forbedrer ikke kun udseendet, men faktisk også husets værdi. At have en flot facade uden skader og synlige fejl, har altid været en rigtig god investering og betyder i mange tilfælde, at husets værdi stigere mere end selve omkostningen til renoveringen. Har du blot et par enkelte småskader, så kan disse typisk også udbedres med en fugning.

Energi- og facadeisolering
Gråspurvene er nok rigtig tilfredse med varmen der siver ud gennem din facade, men vil det ikke være sjovere at spare nogle penge og holde varmen indenfor? Måske trænger din facade til at blive efterset og isoleret. Det kan nemlig blive en rigtig god investering – ikke kun for huset, men også for din varmeregning.

Facadeimprægnering
Murværkets isoleringsevne forbedres markant efter en imprægnering og er også med til at forlænge holdbarheden. Ligeledes begrænses begroninger af mos og alger, så disse ikke sætter sig fast på facaden. Selve imprægneringen kan ikke ses med det blotte øje og sikrer, at facaden afviser vand m.m. i op til 30 år. En investering som du og din facade vil elske.

Fugearbejde
Ødelagte og gamle fuger er roden til alt ondt i dit murværk. I værste tilfælde kan det medvirke til, at du får fugtskader på huset eller murværket simpelthen falder fra hinanden. Processen er ret simpel og i langt de fleste tilfælde, kan fugerne sagtens reddes ved udkradsning og opfugning.

Hvornår trænger facaden til en renovering?

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at intet holder evigt. Heller ikke den smukke facade, som huset fik lavet for mange år siden. ​​Der kan være mange tegn på, at den trænger til en facaderenovering. De typiske tegn er blandt andet, når pudsen begynder at falde af, når fugerne begynder at løsne sig eller når der opstår sætningsrevner.

Skal boligen eller bygningen sælges og derved stå langt pænere, kan det også være en rigtig god idé at renovere facaden da det vil give en mulig køber et bedre førstehåndsindtryk.

Vi har mange års erfaring med at udføre prodessionel facadearbejde – både for private kunder, erhvervskunder og boligforeninger. Geografisk dækker vi Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland samt København.

Kontakt os og hør nærmere

TIDLIGERE FACADEARBEJDE VI HAR UDFØRT

Få et gratis uforpligtende tilbud på facadearbejde

Har du nogle spørgsmål eller har du en konkret opgave som du ønsker en pris eller gode råd til? Eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor facadearbejde? Så er du meget velkommen til at tage fat i os på telefon 27 11 94 05, udfyld formularen herunder eller send os en e-mail, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Hvilken facade har du nu?

  MurstensfacadePudset facade  "Tak fordi I gav mit hus et nyt og friskt pust. Den nye farve på facaden er bare helt perfekt. Jeg er ovenud tilfreds og kan kun anbefale Lars Stocklund!"

  Preben H. Kristensen
  Hillerød, Nordsjælland

  "Stocklund formåede at forvandle vores gamle facade til noget helt unikt. Undervejs fiksede han også lige lidt revner uden beregning. En varm anbefaling til alle!"

  Ulrich Heede
  Holte, Storkøbenhavn