a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Facadearbejde i Nordsjælland

Trænger din bygning til en facaderenovering? Vi giver gerne et tilbud, så facaden igen kan blive flot og indbydende

Facaderenovering udført af fagfolk

En af de mere teknisk krævende opgaver indenfor murerfaget er facaderenovering. Det sparer dig tid og penge at bruge en professionel og erfaren murer til renovering af din facade, da du herved slipper for ekstra regninger, og er sikker på at arbejdet holder i længst mulig tid. Det er vigtigt at forarbejdet er udført korrekt, så facaden bliver behandlet på den helt rigtige måde. Delelementer i facaderenovering kan eksempelvis være: energi- og facadeisolering, facadeimprægnering og fugearbejde.

Stor erfaring med facaderenovering

Der er et væld af kombinationsmuligheder indenfor renovering af facader, og du kan ikke forventes at kende fordele og ulemper på dem alle. Derfor anbefales det altid at kontakte et erfarent murerfirma for en god dialog om den forestående facaderenovering.
Med over 10 års erfaring inden for murerfaget, er vi en solid samarbejdspartner, og vi tager gerne en uforpligtende snak om dit projekt.

Renovering af facaden forlænger bygningens levetid

Vind og vejr slider på bygningen, og med tiden kan man opleve puds falde af facaden, og at fugerne begynder at løsne sig. Da er det på høje tid at få foretaget en facaderenovering.
En korrekt udført facaderenovering forlænger ikke blot bygningens levetid, den er også med til at forbedre førstehåndsindtrykket.

Udover dryssende puds og løse fuger, kan varmeregningen også være en god indikator på at en facaderenovering er ved at være tiltrængt. Jo mere slidt facaden går hen og bliver, jo mere varme siver der ud af huset. Dermed vil du efter en facaderenovering opleve at bruge færre penge på at varme bygningen op.

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Vi laver facaderenovering i hele Nordsjælland. Du kan kontakte os på telefon: 27 11 94 05, eller ved at indsende en kontaktformular igennem hjemmesiden her.
Vi ser frem til en god dialog med dig.