a
Hos Murermester Stocklund er vi et kvalitetsorienteret murerfirma der kører i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​
Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Mandag - Fredag 06:00 - 19:00

Lørdag og søndag - LUKKET

+45 27 11 94 05

Kontakt@murer-stocklund.dk

Toftevangen

3200 Helsinge

Top
 

Det siger kunderne

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, og ønsker kun tilfredse kunder, derfor arbejder vi hver eneste dag for at levere det bedst mulige stykke arbejde til vores kunder.

"Vi fik lavet nyt badeværelse af Stocklund - et fantastisk resultat som vi er meget glade for og nyder hver eneste dag. En varm anbefaling herfra."

Lisbeth & Jørgen
Helsinge, Nordsjælland

"Tak fordi I gav mit hus et nyt og friskt pust. Den nye farve på facaden er bare helt perfekt. Jeg er ovenud tilfreds og kan kun anbefale Lars Stocklund!"

Preben H. Kristensen
Hillerød, Nordsjælland

"Jeg fik lagt nye fliser i mit badeværelse. Lars var super behjælpelig, og arbejdet blev udført til den aftalte tid af servicemindede folk. Kan absolut anbefales."

Lise-Lotte Petersen
Kokkedal, Nordsjælland

"Lars kom med super mange brugbare ideer som gjorde hele projekt nyt badeværelse til en sand fornøjelse. Jeg nyder hver dag mit nye badeværelse. Tak Lars"

Lea Petersen
Slangerup, Nordsjælland

"Vi fik renoveret vores gamle badeværelse og toilet med hjælp fra Stocklund. Processen var fantastisk og vi blev endda færdige før tid. Tak til Stocklund"

Knud & Tove Larsen
Lyngby, Storkøbenhavn

"Stocklund formåede at forvandle vores gamle facade til noget helt unikt. Undervejs fiksede han også lige lidt revner uden beregning. En varm anbefaling til alle!"

Ulrich Heede
Holte, Storkøbenhavn